O NAMA

Iza projekta ‘book&zvook’ stoji produkcijska kuća Audio Store Transonica. Dugogodišnje iskustvo rada u stvaranju audio adaptacija književnih i dramskih predložaka potaknulo nas je da osmislimo koncept i izgradimo digitalnu biblioteku audio naslova na hrvatskom i njemu srodnim jezicima.

Željele smo naš zanos bogatstvom zvučnog imaginarija prenijeti drugima, a rastući trend slušanja knjiga potaknuti i u Hrvatskoj.

Nadamo se vašem interesu i podršci kako bismo zbirku vrhunski interpretirane književnosti i publicistike, kao i odabranih naslova za djecu što prije obogatili i pretvorili u mjesto ugode za književne sladokusce i one koji bi slušanjem to mogli postati.

Tvrtku Audio Store Transonica osnovale smo 2018. U našoj produkciji njegujemo standarde profesionalne kvalitete i nudimo usluge snimanja, postprodukcije i masteringa, adaptacije teksta, voice castinga i režije, kontrolu kvalitete i proofing.

Lana Deban diplomirala je u SAD-u, nakon čega je kao dramska ton-majstorica radila na Hrvatskom radiju. Za svoj rad primila je domaće i međunarodne nagrade.

Ljubica Letinić profesionalna je novinarka. Objavljivala je audio i pisane radove u domaćim i stranim medijima. Radila je kao urednica na 3. programu Hrvatskog radija. Za svoj rad primila je domaće i međunarodne nagrade.