2/12/2023

Audio knjiga je originalan poklon

Audio knjiga je originalan poklon

Tražite originalan poklon? Niste stigli na vrijeme obaviti božićnu kupnju? Ili ste jednostavno zaboravili. Audio knjigu možete pokloniti u manje od par minuta, iz komfora svog doma. Možete je poslati na drugi kraj svijeta ili predati kao poklon karticu još iste večeri. 

 

Na našem webu, uz svaki pojedini naslov pronaći ćete znak POKLONI KNJIGU. On će vas voditi kroz postupak sigurne kupnje. U njemu ćete odabrati želite li vi preuzeti kod za pristup audio knjizi, a zatim ga sami poslati mailom ili uručiti kao poklon karticu. U vaše ime kod možemo poslati mi, uz vašu osobnu poruku.

 

Kako preuzeti poklon?

ANNIE ERNAUX: SAMO STRAST

Kod za pristup audio knjizi potrebno je upisati na za to predviđeno mjesto u mobilnoj aplikaciji book&zvook. Za registraciju je potrebna samo email adresa, a aplikacija je dostupna za sve pametne uređaje na platformama Google Play Store i Apple App Store.

Kupljeni kod otvara konkretnu knjigu na onom korisničkom računu na kojem je kod aktiviran i osigurava trajni pristup knjizi. Kod nije moguće dijeliti.

 

 

Podijelite radost slušanja

Ako vam naša preporuka može biti od koristi: od recentnih izdanja izdvajamo roman Samo strast nobelovke Annie Ernaux u izvedbi Lele Margitić, o zreloj ženi opijenoj kratkotrajnom erotskom vezom s oženjenim muškarcem. Uz zbirku kratkih priča Fafarikul Đurđice Čilić u ovoj smo godini objavili i kapitalni biografski roman Mirka Kovača Grad u zrcalu. Upravo nagrađen Kočićevim perom roman U kasno ljeto Magdalene Blažević preporučio je ljetos i žiri tportalove nagrade. 

YUVAL NOAH HARARI: SAPIENS

Sapiens/Kratka povijest čovječanstva Yuvala N. Hararija već nekoliko godina drži vrh publicističkih top ljestvica. Izdvajamo i Knjigu o jugu Jurice Pavičića, zbirku analitičkih i intimnih eseja o dalmatinskoj stvarnosti izmijenjenoj pod utjecajem političkih i ekonomskih promjena. Za ljubitelje nefikcionalnog žanra preporučujemo i knjigu Projekt Eden. U potrazi za magičnim drugim renomiranog kanadskog psihoanalitičara Jamesa Hollisa.     

Svojim školarcima ponudite lektire u audio izdanju. Skrećemo vam pažnju na kanonske klasike poput Goethea, Orwella ili Dostojevskog. Nešto mlađe čekaju Mali princ, Regoč, Bum Tomica ili Nevidljiva Iva

 

 

MIRKO KOVAČ: GRAD U ZRCALU

book&zvook audio knjiga je vrijedan poklon

U našim audio knjigama  je pohranjeno bogatstvo književnog jezika i ideje koje su njime oblikovane. U njima su i vrhunske umjetničke izvedbe glumačkih zvijezda, naturščika ili samih autora. Obogaćene su autorskom glazbom ugrađenom u pažljivo kreiran zvučni dizajn. 

  • Audio knjige su praktične, ne zauzimaju fizički prostor i s vama su kad god je uz vas mobitel. Na putu do posla, u vožnji, rekreaciji ili uz kućanske poslove.
  • Audio knjige mogu biti očaravajuće iskustvo. One su estetska senzacija koja je moguća samo u prostoru čujnog. U vrhunskim glumačkim izvedbama, ozvučne efektima i glazbom, audio knjige oslanjaju se na naše čulo sluha i stvaraju doživljaje goleme snage.
  • Smirujući učinak audio knjiga. Istraživanja govore da ljudi koji vole slušati čine to jer vole da im netko čita, uživaju u slušanju lijepih glasova. Često se i uspavljuju uz njih. Provjerite našu ediciju soundscape. To su knjige bez teksta. Šum šume, vjetra ili mora u vašim ušima.
  • Audio knjige su važne za djecu. Slušanjem knjiga djecu izlažemo tečnosti govora, fraziranju, jezičnom vokabularu, budimo im maštu i usmjeravamo pažnju. Slušanje je fundamentalno za proces učenja.
  • Čuvamo okoliš. book&zvook poklon kod nema ambalažu, može stići u trenu i bez troškova dostave.

 

istražite sve book&zvook naslove